Hvala na donacijama!!!!!!!!

ponedjeljak, 26. prosinca 2011.

Hulkov planet


Downolad 
http://www.fileserve.com/file/yduR58t



22 komentara:

  1. Poklonjenom konju se ne gledaju zubi!!!
    Ali kad ti ga vec poklanjaju, onda je red da ga ne platis na neki drugi nacin (narocito kada poklonodavac ima korist od toga): koja budala ima vremena za captcha i recaptcha?!?!?!?!
    Bas bi bilo lepo da se download obavlja sa nekih normalnijih hostova koji ne smaraju, npr. uploadking, uploadhere, pa cak i glupavi rapdishare je mnogo bolji: ali valjda ti ne bi imao koristi od toga onoliko koliko imas koristi od fileshare i slicnih glupavih, sirotinjskih share servisa!!!!!!!!!
    Skinem film u HD formatu (postenom, DTS itd) brze nego glupavi hr-sinhro u nazovi HD kvalitetu.
    Poklonjenom konju se ne gleda u zube, ali za ovog konja moras da platis porez na budale!

    OdgovoriIzbriši
  2. Uzgred budi receno, sav tvoj materijal je u "najboljem" duhu piraterije: iz nekog razloga je "unakazenog" kvaliteta -- nikada nisam uspeo da shvatim da li je u pitanju namera da se nema iole kvalitetna roba (posto je piratska) ili potpuno neznanje, nesposobnosti i nezainteresovanost pirata koga zanima samo profit po principu "mazni i pali".

    OdgovoriIzbriši
  3. Za one koji se budu zgrozili na moje komentare, pitajte dragog Gogija zasto postavlja fajlove bas na fileshare, da nije mozda zato sto mu drugi ne bi dali toliko para po skinutom MB za ovo "trziste" interneta (jugoistocna evropa)... a u USA i GB, zemljama proleterskim, mu sigurno nece skidati hr-sinhro hehehehe

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovo gore što ste Vi naveli je možda, pa i vjerojatno točno.
    Ali u Vašem tekstu se vidi samo govor mržnje i zavidnost na nečiju uspješnost (tipično balkanski).
    Iako je sve ovo ilegalno, gospodin je roditeljima (financijski) i njihovoj djeci donio nekakvu olakšicu i radost. Pogotovo u ovim za neke, vidim da za Vas ne, teškim danima.
    Ako gospodin još ima priliku i zaraditi to je za njega vrlo dobro, a za nas ne bi trebao predstavljati nikakav problem.
    Dali mi skidali pri jednakoj brzini ili ne nema veze. Do sada nam nije smetalo (inače nitko ne bi ni išao na ovaj blog), a ja vjerujem da niti neće.

    Većina djece ne zna engleski jezik pa im je potreban prijevod. A uz ovakve crtiće (bar većinu) djeca odrastaju i takav sadržaj je vrlo kvalitetan za njih i utječe na njihovu dalju budućnost.

    I, da gospodin nam je sve ove crtiće POKLONIO, a u zadnje vrijeme su i u sve boljoj kvaliteti, što mogu potvrditi i mnogi koji posjećuju ovaj blog.

    Ako Vama smeta ovaj blog vi ga nemojte posjećivati. Ali nemojte drugim ljudima činiti nažao ako već ne možete pomoći ili dati nekakvu bolju alternativu.

    Nadam se Vašem odgovoru. (I TO POZITIVNOM)

    OdgovoriIzbriši
  5. Nadam se da će Gogi postati milijunaš zahvaljujući ovom blogu i nama roditeljima.
    Gogi samo i dalje tako i primi puno pozdrava od mene i mojih sinova

    OdgovoriIzbriši
  6. Da tocno,TIPICNO BALKANSKI!!
    To je vjerovatno isti koji je pisao i na Ledenom dobu.Stvarno mislim ako nekome ne pase ili je stvarno los ovaj blog nemora ga posjecivat a tih 0,01 cent sto cu izgubit ili ti zaradit od tog jednog skinutog file-a,nit ce me obogatit a nit osiromasit!!

    OdgovoriIzbriši
  7. 1) Tipicno NE-balkanski. Popu pop a bobu bob... to je anglo-saksonski protestantski moral, a ne nasa balkansa papazjanija od koje neki pokusavaju da se otrgnu.

    2) Uspesnost?!?!?! Ne dao mi Bog da budem tako uspesan...

    3) Ako je 0.01 cent (sic!) onda "majstore" prebaci na hostove koji omogucavaju posteno brz download i nemaju captcha i recaptcha koji nas pretvaraju u clicking-monkeys (tu Jdownloader ne pomaze, ne moze da uradi captcha umesto nas... a kad vidim da je posle x sati tu i problem zbog re-captcha, popizdim!!!!!!!).

    Znaci, od onog sto sam pisao niste nista razumeli. Nije ni cudo. Uzivajte u Novoj 2012 i pokusajte da koristite ogledalo umesto slicice (pa cete onda shvatiti sta je balkanski a sta nije, da li bi trebalo da se stidite balkana, i da li je svejedno gde se hostuje, ili nije.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čini se da Vi niste ništa razumjeli što sam ja napisao u prethodnom postu. Vi i dalje trubite o nečem što nema veze s vezom. I učite nas o anglo-saksonskom protestantskom moralu ,ovo nije forum za raspravljanje o tome nego blog s crtićima, a pritom niste opazili da sam ja taj izraz stavio u zagradu i da simbolizira metaforu i slikovito dočarava nekakvu stvarnost koja je danas poznata velikom broju ljudi. Ali stavimo to na stranu jer je svejedno nećete razumjeti.

    I još nalazite pravopisne pogreške, a i sami griješite. Recimo samo da u jednom svom postu niste zatvorili zagradu.

    I,da gospodine ako se već bunite na kvalitetu filmova jednostavno napravite svoj blog, kupujte filmove po 100 do 300 kuna, chaptajte ih i stavite ih na "normalnim hostovima" koji ne oduzimaju brzinu skidanja i redovito stavljajte nove. A onda nam dođite i bunite se na kvalitetu na ovom blogu. Ako već ne želite, ne znate ili ne možete odakle vam pravo da se na takav način izražavate?! Ako već imate primjedbu možete na lijep način upozoriti na nekakve nedostatke pa čedu se one s vremenom i riješiti.
    U ostalom za prave ljubitelje filmova i crtanih filmova nije potrebna vrhunska kvalitete npr. zvuk dolbi digital 5.1 kanal ili 4k slika, već samo osnovna kvaliteta s kojom se može jasno pogledati određeni sadržaj. A Vi ako želite gledati najbolju sliku današnjice odite u kina, a nas s "katodnom cevi" pustite na miru.

    Gogi ako i dalje bude pisao nešto onako spam-aj ga, jer vjerojatno ima i djece koja posjećuju ovaj blog.

    OdgovoriIzbriši
  9. I svima želim sretnu i uspješnu novu 2012.godinu.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ajoj kakvih sve likova ima! Nevjerojatno!
    Nadam se da će ovakva osoba sa dobrim smislom za kvalitetu i uspješnost biti potaknuta, da osim što ovdje drobi gluposti, napravi svoj blog bolji od "Sve HR" bloga i svima nam pokaže kako to treba izgledati.
    Nekako sumljam da će se to ikad dogoditi.
    Gogi još jednom puno hvala na trudu!

    OdgovoriIzbriši
  11. dođe mi da zapjevam pjesmu o divnoj nam našoj planini, nekom još ????

    ako ima ikakva opcija za "otkantavanje" takvih frustriranih skorojevica, samo daj...to cekamo..

    p.s. hvala na odlicnim crticima, ali i svom ostalom sadrzaju, jos kad bi tu osvanuo True blood SE 1 i 2 .. eheeeejjjjj :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Nisam znao da volite "malo losiji kvalitet" ?!

    Pa dobro, svakom svoje...

    BTW, filmove ne bih mogao da platim u kunama xD, kod nas je to domaca zivotinja :p

    ccc

    Samo me vi katodni spemujte, necu se osekirati...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto, kod nas je kuna vrijednija nego kod vas
      mi je imamo i kao životinju i kao sredstvo plačanja
      a vi uživajte u svojim dinarima ili koju god valutu već koristite. I,da vi ni neznate što je to hd tehnologija, a niti kako izgleda jer još koristite televizore u tri boje, pa svoju zavidnost što ste ovdje vidjeli dobru kvalitetu, za koju neznate ni da postoji, ostavite za vaš kvart.
      nemojte misliti da ćete nas uspjeti uznemiriti vašim maloumnim komentarima, niste vi nas dorasli. uživajte

      Izbriši
  13. Kakav idiotizam...fuj...gogi svaka ti cast, jel bi mogao staviti tomicu, moj necak ga obozava a imamo ga samo na youtubeu...hvala ti za ostale crtice, legenda si..

    OdgovoriIzbriši
  14. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  15. Valjda ti je jasno zasto je komentar obrisan!!

    OdgovoriIzbriši
  16. Ma je, ne brini znao sam da češ ga brisati, a ne podnosim takve idiote...Svaka čast na ovom blogu

    OdgovoriIzbriši
  17. samo napred gogi pusti budale

    OdgovoriIzbriši
  18. Samo napred Gogi, i link za Hulka je offline...

    OdgovoriIzbriši
  19. poštovanje gogi
    u zadnje vrime ne uspjevam NIŠTA skinuti sa fileserva. samo dobijem inf kako je file nedostupan. jel to znači kako trebam uzet premium?

    OdgovoriIzbriši